Utolsó kommentek:

Boar. 2021.09.10. 19:01:16

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Ja...amerikai filmek...
Szokás szerint hülye vagy birka...magabiztos hülye. Légy oly bátyám, guglizz már rá a hutu meg tuszi kifejezésekre...a "népírtás"-t már magától fogja kiadni a kereső.
Vagy beszélj légiósokkal, milyen volt bemenni egy faluba amit egy hete meglátogatott a szomszéd törzs vagy a west side boys...aztán mindenütt asszonyok és gyerekek megcsonkított, felpuffadt bűzlő holttestei hevernek...

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

Boar. 2021.09.10. 14:57:12

@MAXVAL birсaman közíró (cenzúrázott): Persze...a fekák nem rasszisták...törzsi meg banda alapon mészárolják egymást lehetőleg asszonyostól, gyerekestől, mindezt a pc jegyében

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

Boar. 2021.09.10. 09:24:58

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Sokat kellett térdelned abban a hat évben a négerek előtt? Azóta szelel a záróizmod?
Így persze érthető, hogy a néger és a térdeplés szavaktól bizseregnibkezd itt-ott :-)

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

Boar. 2021.09.10. 09:09:55

@hannibal ante portas: Még az is jobb lenne mind fideszkurvának lenni...
Tükörbe bele tudsz nézni hányinger nélkül? Vagy már összetörted mind?

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

hannibal ante portas 2021.09.09. 23:49:08

@Boar.: gyengeelméjű kis fityfasz vagy mellé még tahó is rendesen.

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.09. 18:40:11

@otunde:

Én konkrétan támogatom a néger polgárjogi mozgalmat. 6 évig éltem négerek között.

Azonban a térdepelés nem erről szól hanem a néger rassszimusról. Amit elutasítok. A BLM pedig nem néger polgárjogi mozgalom, hanem egy rasszista destruktív szervezet.

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

otunde 2021.09.09. 18:33:50

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

szeka.blog.hu/2021/06/12/orban_viktor_megadta_az_alaphangot_partja_2022-es_kampanyahoz?full_commentlist=1#c40710528

a térdelés a feketék elnyomására hívja fel a figyelmet. a kifütyülése náci cselekedet. de ezt te, a bolgár autista nem fogod fel, azért vagy náci, mert elmebeteg vagy.

itt lehet megnézni, milyen egy igazi elmebeteg genetikai selejt:

www.facebook.com/maxval

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

otunde 2021.09.09. 18:28:07

@Le a spammerekkel:

aztirjaa.blog.hu/2021/08/19/allister_heath_a_romlas_es_az_onhittseg_vegul_megdontotte_az_amerikai_birodalmat/full_commentlist/1#c40864334

figyusz, te kis idióta, a törvény nem úgy van ám, hogy te elképzelsz valamit valamilyen képzelt bűntényről, fejlelentesz valakit, és akkor el lesz ítélve. ha hülyeségekt képzelsz el, akkor még a rendőrség is kiröhög, és nem indul el semmi.

vidakovics.hu/zsarolas-btk-367/

"Btk. 367. § Zsarolás
367. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel vagyoni hátrányt okoz"

A) hol van itt a vagyoni hátrány?
B) hol van itt az erőszak, vagy fenyegetés? a fenyegetésnek komoly dolognak kell lennie, ami félelmet kelt. a kommentelés nem ilyen fenyegetés. a "megmondalak apukádnak" lehet, hogy az óvodában zsarolásnak számít, de nem a BTK-ban.

ráadásul ott van az ismeretlen tettes. de ráadásul még a blogger személye is ismeretlen. a blogger ráadásul törli a kommentjeimet, amivel törli az elkövetést, már, ha bármit elkövettem volna. ezzel szemben a sok komment, amiben ti követtek el törvlénysértést, az fennmarad, és emiatt ti feljelenthetőek vagytok, és a blogger is. a blogger ugyanis felelős a blogján elkövetett sok törvénysértésért, ha nem törli azokat. szóval inkább a bloggernek kéne megnéznie, hogy én hányszor jelenthetek fel valakit, és őt is, becsületsértésért.

sötét vagy, mint a bányató.

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

Boar. 2021.09.09. 18:26:23

@Le a spammerekkel: Azért nem lenne baj, ha valahol máshol szeretné egymást ez a kettő...
Javasolnám a Pandzsir völgyet, állítólag nagyon szép ilyenkor ősszel ...

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

Boar. 2021.09.09. 18:22:14

@hannibal ante portas: Ezért regeltél új nicket, csicska?
Anyád tudja, hogy nagyobb qrva lettél mint ő? Büszke lehet rád...

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

otunde 2021.09.09. 17:56:36

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

meltanyossag.blog.hu/2021/05/24/a_korrupciouldozes_uj_dimenzioja?full_commentlist=1#c40670178

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: a faxt, te kis bolgár elmebeteg, a kapitalizmusnak nem alapja a korrupció. a keleti, tolvajbandák alapja a korrupció. a Fidesz alapja a korrupció. a nyugati, fejlett kapitalista országokban a korrupció sokszor igen alacsony. sokszor a legfejlettebb kapitalista országokban a legalacsonyabb a korrupció. a korrupt országok általában fejletlenek. abból nem lesz fejődés, nem lesz jólét, hogy Mészárosék sok száz milliárdokat lopkod el, és Adriázásra, Dubaiozásra, kokókra, kurtákra, természetromboló szállodákra verik el.

ezt csak egy olyan elmebeteg autista hiszi, mint te. ilyen elmebeteg genetikai selejtekből áll a Fidesz.

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.09. 17:52:56

@otunde: jajj, matyikám, ne fárassz! Ti ketten pont megérdemlitek egymást.

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

otunde 2021.09.09. 17:51:23

@Le a spammerekkel:

kormanykommentek.blog.hu/2021/08/30/elovalasztas_de_ki_es_kit_valaszt?full_commentlist=1#c40880234

Na, ennyit tud a mongolFidióta. Más ország, különböző ország, akkor ne is vegyünk át tőlük semmit, ne is adaptáljunk tőlük semmit. Soha, semmit. Nem is olvas tovább, meg se gondolja a tuskó mongolFidióta. Több iszonytatóan elmebeteg dolog is van ebben:

1) geciOrbán persze más országoktól egy csomó hülyeséget másol, és akkor téged nem zavar, hogy más ország, különböző ország, ugyanúgy gondolkodás nékül csápolsz, mint ahogy most gondolkodás nélkül elutasítasz. Mert te egy gondolkodásra képtelen elmebeteg vagy, aki Orbán seggében van, és mindent csak az alapján ítél meg, hogy ha a gazdi csinálja, akkor jó, ha más, akkor rossz. És itt innentől nem is olvasol, nem is gondolkodol toivább. A "más ország" csak egy kifogás, ami nyilvánvalóan önpofánszarás, hiszen Orbán esetében nem zavar.

2) Valójában más országoktól lehet átvenni, adpotálni (ez azt jelenti, te kis idióta, hogy átvenni, de a helyi viszonyokhoz módosítani dolgokat). Hasonló országoktól többet, nagyon különböző országoktól kevesebbet. De az országok nemcsak különbözőek, de még csak nem is uniform módon különböznek, lehet egy nagyon különböző ország valamiben hasonló. Na ezt végiggondolni, ahhoz gondolkodnod kéne, de ezt nem tudsz, mert mongolFidióta vagy.

3) "Más mentalitás". Bizonyos dolgok átvételének pontosan az a lényege, és célja, hogy a mentalitás alakításának az eszköze. Ha egy országban jobb a mentalitás, mint a miénkben, akkor bizonyos dolgok átvételének nemcsak az lehet a célja, hogy jobban menjenek a dolgok az átvett eszköz miatt, hanem az átvett eszköz javíthatja a mentalitást is. Ebben az esetben például tényleg arról van szó, hogy a magyarok jelentős része Führerelvű, és leszavaz a Fidesz bármely jelöltjére, neki nem is kell előválasztás, minek? Majd a Führer megmondja, mire kell szavazni. EZeknek az embereknek is lehet mentalitásformáló, ha látják, hogy lehet ezt demokratikusabban csinálni, hogy működik, ha lätjäk, hogy mi lehet az előnye. A másik oldalon meg ott vannak azok, akik demokratikusabban gondolkodnak, és nehezen szavaz le a kijelölt jelöltre, őneki meg fontos lehet az, hogy adnak neki ahhoz is lehetőséget, hogy beleszóljon nemcsak a választás eredményébe, hanem már a jelölt személyébe is. Növeli a demokráciát, növeli a szavazó bizalmát. És még ha nem is az ő jelöltje győz, egészen más olyan jelöltre reszavazni, aki egy előválasztáson nyert, és az emberek őt akarják, mint arra, akit a Führer akar. Te maradsz annäl, amit a Führer akar, meg annál, hogy ha valami nem jó, akkor ne is próbáljuk meg megjavítani. Ez tényleg egy jellemzően szar magyar mentalitás, amire vannak kivételek, és az előválasztás az ellenzéknél például éppen egy pozitív kivétel. De te belerúgsz, hogy "dögöljön meg a szomszéd tehene is". Ennyit tudsz, méylmagyar selejt!

De hát ezt egy mongolFidita nehezen fogja fel. Ezért ismételten meg fogod kapni.

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

otunde 2021.09.09. 17:41:08

@ben2:

hagrid.blog.hu/2021/06/15/jobboldal_900?full_commentlist=1#c40719976

te totálidióta fasz! az iskolában a tanításnak viszonylag ritkán az a célja, hogy "te is így csináld". pozitív minták adása is célja az iskolai tanításnak, például irodalom és történelem órán. de a negatív példa is. és a legtöbb esetben pedig a dolgok megértéséről van szó. biológia órán például a gyerekeknek elmondják, hogy hogy szaporodnak a virágok. ezt nem azért tanítják, hogy a gyerekek várják a méheket, hanem azért, hogy megértsék a dolgot. mert tudod, a tudás hatalom. illetve tudod te a faszt, te olyan hót hülye vagy, honnan tudnál ilyeneket?

ideális esetben a gyerek az iskolában azt tanulja, hogy van homoszexualitás, van heteroszexualitás, és egyik sem bűn. ellenben a cukrosbácsi akkor is bűnt követ el, ha lányokat csábít el, és nem csak akkor, ha fiúkat. a cukrosbácsiban nem az a baj, hogy ha homoszexuális, hanem az, hogy ha pedofil, és törvénysértő módon az. te ezt nem fogod fel, mert te egy sötét, homofób, náci fasz vagy.

a gyerekek tanítása és felvilágosítása nélkül pontosan olyan selejtes, agyhalott homofób nácikat kapunk mint te, akik aztán a hazaáruló, országrontó Fideszes qrmányra szavaznak, és tönkrebasszák az országot.

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.09. 17:37:15

@otunde:

Ne szerénykedj. Közismert, hogy te vagy az Angyal utcai gyerekbár főkaletéja. Te is beismerted többször is.

Bejegyzés: Előválasztás Óbudán – komédia egy felvonásban
süti beállítások módosítása