Helyesbítés
2023. január 08. írta: Óbudai Hírek

Helyesbítés

img_20200623_165552_1.jpgAz Óbudai Hírek blog 2020. augusztus 26-án megjelent "Mindenhol jól fekszik a Békási Piac ura" című bejegyzésében alaptalanul közölte, hogy "A Békásmegyer Piac kereskedőivel és leendő bérlőivel beszélgetve hallottuk, hogy a Békásmegyer Piac Kft. ügyvezetője, a párbeszédes parlamenti képviselő, Szabó Tímea pártfogoltjaként ismert MSZP-s Krébesz Dániel 3 millió forint kenőpénzt kér ahhoz, hogy valaki sikeresen pályázhasson a frissen felújított Heltai téri csarnokban és a nemrég átadott árkádsoron található üzlethelyiségek bérleti jogáért. Meglepetés nincs: megtörtént a baloldali hatalomátvétel a kerületben és előkerültek a nokiás dobozok. A szóbeszéd szerint a kenőpénz fele Kiss László polgármester zsebét húzza. A piaci hírek arról szólnak, hogy már többen is fizettek."

Az érintett bejegyzést eltávolítottuk, az érintettektől elnézést kérünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr3118021552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem benfentes 2023.06.01. 13:53:47

Akkor ezzel vége a blognak és marad a kommentelhetetlen obudaihirek.com , vagy a face, ahol pedig sok csúcshegyit letiltottak? - róluk is szólva: www.facebook.com/obudaihirek/posts/pfbid0kYY1hCEjfduWS5vt5Xps8oJkBZfygJNBJt3W16u4VmV9BsnZgx5h5bfUrESfkWkXl
süti beállítások módosítása