Sokadszor: tiltott politikai propaganda az önkormányzat felületein
2022. október 16. írta: Óbudai Hírek

Sokadszor: tiltott politikai propaganda az önkormányzat felületein

varoshaza_obuda_fo_ter_polgarmesteri_hivatal.jpgNem először kerül elő a téma: az önkormányzat kommunikációs felületeit tiltott politikai propagandára használja Kiss László és bandája.

Ezúttal a kedvezményesnek hazudott almavásár kapcsán jelent meg hazugságcunami Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának Facebook oldalán.

284961944_620606576207172_856143142137604567_n.jpg

Az, hogy dr. Kiss mit és milyen stílusban ír a követőinek saját, nevével fémjelzett felületein, az ő dolga, ahogy az egyszeri facebook-használó kerületi polgár is eldöntheti, követi-e László oldalát vagy nem. Utóbbi döntés ugyan az önkormányzat hivatalos kommunikációs csatornái esetében is fennáll, de a polgármesternek már nincs ilyen szabadsága: az obuda.hu weboldalon, az Óbuda-Békásmegyer Facebook oldalon és az Óbuda újságban nem jelenhetne meg politikai állásfoglalás, bűnbakkeresés, kritikai észrevétel. Ezek ugyanis nem egy politikus, hanem egy választott képviselők által irányított közhivatal hivatalos csatornái, ily módon szükségszerűen pártatlannak és tárgyilagosnak kellene lenniük.

Utóbbi két kitétel, mármint a pártatlanság és a tárgyilagosság az elmúlt mintegy három évben nem volt jellemző Kiss polgármesterre és demagógiaíróira, és a helyzet, mint a mellékelt képernyőkép jelzi, továbbra sem változott.

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr1317955766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mesterséges Geci 2022.12.21. 00:11:33

Kisgyerek, a fajtársaitok (=fideSS csürhe) uszító plakátjaival miért nem foglalkoztok? :D
süti beállítások módosítása