Szabó Tímea óbudai bűnei
2022. február 22. írta: Óbudai Hírek

Szabó Tímea óbudai bűnei

A III. kerületet csak gyerekkori emlékeiből ismerő képviselő 4 éves parlamenti pályafutása során a legcsekélyebb figyelmet sem fordította választókerületére. A botrányos viselkedéssel és a ki tudja milyen külföldi titkosszolgálatok kiszolgálásával mégis 2,5 millió forintot keres havonta. Összegeztük „eredményeit.”

bunos_timi.jpg

A megélhetési politikus mintapéldánya Szabó Tímea. A világ szerencsésebb történelmi fejlődésű országainak mindegyikében pártok versengenek a hatalomért. Céljuk, hogy világnézetükkel összhangban olyan programot dolgozzanak ki, amivel elnyerik a választók többségének szimpátiáját, és megválasztásuk esetén meg is tudják valósítani azt. Ehhez csatlakoznak később olyan emberek, akik egyetértenek az adott politikai párt eszmerendszerével és céljaival, így közösen tudnak dolgozni a jövőbeni sikerekért. Mi igaz ebből Szabó Tímeára? Az égvilágon semmi. Egy támogatottság nélküli párt társelnökeként soha egyetlen választáson sem mérették meg magukat önállóan, soha nem képviseltek semmilyen programot, amiért bárki is szavazni akart volna rájuk. Szabó Tímea egyetlen feladata volt, hogy korábban ígéretesnek mondható ellenzéki pártokat semmisítsen meg társaival, bomlasszák azokat a közösségeket, mint a hajdani LMP, amelyek veszélyeztették volna a rendszerváltásból szabadrablást csináló posztkommunista baloldal hatalmát és érdekkörét.

Gondoljunk bele, melyik országban lenne elképzelhető, hogy egy hibahatáron 1%-os támogatottságú párt rendszeresen delegálhat fontos pozíciókba embereket? Miért egyezne ebbe bele egy 5-15-20%-os másik párt? Mit nyernek vele? Semmit. Csak fenyegetés, zsarolás, alku lehet az oka, hogy a legjobb képviseleti helyek egyikét minden alkalommal átengedjék olyan embereknek, akik nem képesek új szavazókat megnyerni a párt számára. Nem érdemes illúziókba ringatni magunkat, Szabó Tímeát nem azért választották meg Óbuda-Békásmegyeren az emberek, mert alkalmas jelölt lett volna, hanem mert meglovagolta azt a protest hangulatot, amellyel sok budapesti tekint a jelenleg regnáló kormányzat felé.

Szabó Tímeának sohasem voltak elvei vagy programja. A féktelen hazudozás, dezinformálás, bomlasztás és hergelés az ő fegyverei. Nem létezik akkora valótlanság, amelyet ne mondana ki szemrebbenés nélkül. Néha tényleg kellemetlen már az egész, mint legutóbb, amikor kétségbeesésében kiáltozott felújított panelházak között arról, hogy 13 év alatt egyetlen panelház sem lett felújítva. Amikor egy ordas hazugsággal lebukik, mint a Mocsáros-dűlő, vagy a Hajógyári-sziget megvédése esetében, azonnal forgat egy videót, ahol a saját bűneivel vádol meg gátlástalanul valaki mást. Nincs szégyenérzet, nincs lelkiismeret, nincs következmény.

Hogyan lehet egy nem létező párttal előválasztást nyerni? El kell lehetetleníteni a többi indulót. A 10. számú választókerületben Szabó Tímea volt az egyetlen jelölt. Még egy random Kovács Józsefet sem indítottak ellene. Mitől tartottak ennyire? Mégis lenne népszerűbb jelölt a baloldalon? Lassacskán kezd kirajzolódni a kép, Hazai Iván András, a DK volt óbudai elnöke nemrégiben Facebookon tette közzé, hogy neki és Rózsa László Péternek maga Gyurcsány Ferenc tiltotta meg, hogy elinduljanak, ugyanis azt mondta Gyurcsány, hogy a 10. számú választókerület Szabó Tímeáé. Miért mondja ezt a jelenlegi baloldal legerősebb pártjának elnöke? Bármikor levehette volna Szabót a térképről. A DK bármelyik jelöltje is hozhatna ugyanannyi, vagy talán még több szavazatot, mint Szabó Tímea. Ők mégis átengedték Óbudát és kizártak mindenki mást a versenyből. A többi jelentkezőt kizáró háttéralkuknak azonban megvan a maguk hátránya: dühös szavazókat hagynak maguk után. Az előválasztáson tehát önmaga ellen indult Szabó Tímea és hajszál híján, de győzött. 

Az egyéni választókerület képviselőinek az a feladatuk, hogy a körzet lakóinak érdekeit képviseljék az Országgyűlésben. Szabó Tímeának nem ezt utat választották a tengeren túlról. Csak és kizárólag országos és nemzetközi ügyekre állítják a kém képviselő asszonyt, ezért leginkább olyan globalista érdekeknél látjuk artikulálatlanul megnyilvánulni, mint a migráció támogatása, vagy az LMBTQ propaganda. A parlament oldalán is elérhető adatok szerint óbudai témában mindössze 4 alkalommal szólalt fel a 4 éves ciklusa alatt. Az évente egy alkalom nem kifejezetten hízelgő Szabó Tímea számára nézve, ezért is terel inkább és foglalkozik 10-ből 9 megszólalásában Orbán Viktorral, mert így talán a protest szavazatokat meg tudja tartani. Bármilyen kérdést tettek fel neki az elmúlt időben, mindig az a válasz, hogy mer’ az Orbán, vagy egyszerűen csak minősíthetetlen módon elküldi a riportert az édesanyjába.

A stílus és a következetesség egyébként sem erőssége a képviselőnek. Abból lehet tudni valakinél, hogy nem elvei vannak, hanem érdekei, hogy csak akkor háborodik fel, ha az éppen politikai hasznot hoz. Emlékszünk még, hogy mekkora hangzavar volt, amikor Karikó Katalint asszonyságnak nevezte a miniszterelnök? Szabó Tímeával az élen mindenki vérig volt sértve, csak Karikó Katalin nem. És emlékszünk mennyire fel volt háborodva Szabó Tímea, amikor Kerényi-Nagy Viktor óbudai főkertész akasztásra buzdított a Facebookján? Vagy amikor Márki-Zay Péter azt mondta, hogy ők Szabó Tímeával a kommunistákat és a fasisztákat képviselik? Nem rémlik? Nekünk sem.

Szabó Tímea akkor is Orbán Viktor leváltásáért kiált, ha felpúposodik egy kockakő valahol, de hallhattuk-e egyszer is felszólalni Szabó Tímeát, amikor az óbudaiak károsítja meg az önkormányzat? Hetente robbannak ki botrányok Kiss László óbudai önkormányzatánál. Kiárusítják a közvagyont, bezárják és eladják a Laborc utcai Barátság parkot, beépítik a Mocsáros-dűlőt, kivéreztetik az egészségügyi szakrendelőket, megvonják a rászoruló gyermekek étkeztetését és Szabó Tímea hallgat. Szólt akkor, amikor Gyurcsányék Álomsziget néven kaszinót és jachtkikötős lakóparkot akartak építeni a Hajógyárira? Szólt egyszer is, amikor fák százait vágták ki a Rómain, vagy a Szentlélek téren? Amikor több száz család parkolóhelyét szüntették meg egy tollvonással?

Nem szólt. Vannak témák, amelyekről nem szeret beszélni a kém képviselő asszony. Ilyen többek között Afganisztán, a harvardi diploma, az amerikai titkosszolgálat és Daniel Langenkamp ügye.     

Összefoglalva a bűnöket:

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr2917736948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása