A mérhetetlen támogatottságú Párbeszéd diákmunkaként toboroz fiatalokat a kampányhoz
2022. február 11. írta: Óbudai Hírek

A mérhetetlen támogatottságú Párbeszéd diákmunkaként toboroz fiatalokat a kampányhoz

Szabó Tímea és hálózata csak a Facebookon működik eredményesen. A való világban fizetnie kell az embereknek, hogy legalább megpróbáljanak úgy tenni, mintha szeretnék.

diakmunka_borito.jpg

Mindenki előtt régóta ismert, hogy a Párbeszéd nevű párt, melynek elnöksége megegyezik a teljes tagságával, csak egy papíron létező kullancspárt, amely pusztán a zsíros állami támogatások felvételére alakult és más pártokon élősködve juttat jól fizető pozíciókhoz ügynököket politikusokat.

Az eddig minden korábbi pártját eláruló Szabó Tímea és Karácsony Gergely elnök-duóval fémjelzett szervezet támogatottságát az is jól mutatja, hogy zárt csoportokban toboroznak pénzért diákmunkásokat az eseményeikre. Most éppen Szabó Tímea óbudai kampánynyitójára.

273226510_475859787579219_1636733835076082474_n.jpgA csoportból kikerült és szerkesztőségünk birtokába jutott beszélgetést olvasva jól látható, hogy nincs túlságosan nehéz dolga a jelentkezőknek. Meg kell jelenni a Mókus utcai MSZMP, MSZP, DK pártirodánál és kész. Egy igazi álommunkahely. A kampánynyitón például 3 órán keresztül kell tisztességgel csinálni a semmit. Hétvégén lehet szórólapozni is, azt már biztos kevesebben választják.

A Párbeszéd politikusai, azaz a külföldi hálózatok hazai helytartói saját színekben, önállóan még egy tombolát sem tudnának megnyerni, ügyes helyezkedésükkel és a többi párt erőforrásainak kiszipolyozásával azonban jelenleg ez a tulajdonképpen nem is létező párt adja Budapest főpolgármesterét és Óbuda-Békásmegyer egyik országgyűlési képviselőjét.

Ez a politológiailag értelmezhetetlen felállás különösen érdekes akkor, ha hozzávesszük a baloldali előválasztás eredményét. Az első fordulót követően Karácsony szégyenszemre másodikként volt kénytelen elkullogni, pedig akkor még kint voltak a „Legyőzöm Orbánt” plakátjai.

Emlékezhetünk arra is, amikor a demokrácia ünnepének nevezett előválasztáson Szabó Tímeát ellenfél nélkül indította a Gyurcsány-csapat. A Párbeszédnek lezsírozott mérkőzésből így kimaradt a pár és csak a beszéd maradt. Így nyernek ők.

Felmerül a kérdés, hogyha aktivistát vásárolnak, akkor a szavazatért is pénzt kínálnak majd? Szintén az előválasztáson láthattuk, ahogy a baloldali pártok egymást jelentgették föl, mert egyszer itt, egyszer ott bukkant fel a hír, hogy 5-10 ezer forintot fizetnek a részvételért a „tisztakezű” balosok az elkötelezett „szimpatizánsoknak”.

Az EBESZ 200 megfigyelőt küld áprilisban hazánkba, hogy ellenőrizzék a választások tisztaságát. Nagyon reméljük, hogy a kedves küldöttek éberen fognak figyelni és nem nézik el, ha Szabó Tímeáék a kemény dollárokat szavazatokra próbálják költeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5817400034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása