Bús Balázst választotta meg országgyűlési képviselőjelöltnek az óbuda-békásmegyeri Fidesz-szervezet
2021. december 09. írta: Óbudai Hírek

Bús Balázst választotta meg országgyűlési képviselőjelöltnek az óbuda-békásmegyeri Fidesz-szervezet

A kerületi csoportülést követően jelentették be, hogy a 2022-es választásokon Bús Balázs lesz Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselőjelöltje a főváros 10-es számú egyéni választókerületében.csoportgyules002.jpg

Bús Balázs a Facebookon köszönte meg a jelölést:

„Köszönöm a megtisztelő bizalmat! Ahogy eddig, úgy a jövőben is minden erőmmel a kerületben élőkért fogok dolgozni. Közösen meg fogjuk védeni országunk és gyermekeink biztonságát, és minden eddig elért eredményt, mert Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra!

Az elmúlt 2 évben Óbudán megállt az idő, ezért újra el kell indítani a panel rehabilitációs programot, folytatni a korábban elkezdett egészségügyi fejlesztéseket, meg kell oldani a közlekedési és parkolási gondjainkat. Akadálymentesíteni fogjuk a H5-ös HÉV-et, meghosszabbítjuk az 1-es villamost. Megvédjük a Mocsáros-dűlőt, a Hajógyári-szigetet és a zöld területeinket, folytatjuk az elkezdett kulturális fejlesztéseket. Nekünk Óbuda-Békásmegyer az első!” – írja a fideszes jelölt.

Bús Balázs 1998 óta Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának képviselője. 2002-től a kerület alpolgármestere, 2006-tól 2019-ig háromszor választották meg Óbuda polgármesterévé. 2010-2014-ig a városrész országgyűlési képviselőjeként is dolgozott.  2021. január 1. óta a Nemzeti Kulturális Alap alelnöke, valamint a Magyar Művészeti Akadémia felügyelő testületének tagja.

Óbudán a komédiába torkolló baloldali előválasztás egyetlen jelöltje Szabó Tímea volt, így akár egy szavazat is elegendő lett volna jelöltté válásához. Az izgalmaktól, kihívóktól és demokráciától mentes előválasztás eredményeként tehát Szabó Tímeát indítja a toldozott-foltozott baloldal a jövő évi országgyűlési választásokon. További hivatalos jelöltek egyelőre nem ismertek.

Bús Balázs önéletrajza: https://busbalazs.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr4316779362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása