Akkora a kétségbeesés a baloldalon, hogy inkább egy volt fideszest indítanak Óbudán
2022. augusztus 15. írta: Óbudai Hírek

Akkora a kétségbeesés a baloldalon, hogy inkább egy volt fideszest indítanak Óbudán

Gyurcsány Ferenc, minden idők legelutasítottabb politikusa és Kiss László, mindenki guggoló polgármestere azt a mestertervet eszelték ki, hogy az egyre fogyatkozó saját káderek helyett egy volt fideszes képviselőt indítanak az óbudai időközi választáson.

290886935_115140264561382_7944279438043696896_n.jpgAz elmúlt 12 évben egyre nagyobb vereségekbe futottak bele a baloldal így vagy úgy összetákolt alakulatai. Gyurcsányék nehezen tanulnak és könnyen felejtenek, így mindig újabb és újabb kliséket rángatnak elő a külföldről kapott kézikönyvekből, mert ami egyszer nem működött, az legközelebb biztosan működni fog.

Áprilisban egy elszabadult hajóágyút sikerült miniszterelnök-jelöltként indítaniuk Márki-Zay Péter személyében, akiről igyekeztek felépíteni a kiábrándult fideszes narratívát, aki képes megszólítani az igazi konzervatív magyar lakosságot. Apró szépséghiba, hogy a Fidesznek értek el hatalmas sikert, akik akkora fölénnyel szerezték meg negyedik kétharmadukat, amely talán még a Holdról is látszott.

Ha ez az ötlet ilyen jól bevált, miért ne vegyük elő az óbudai időközi választáson is? – gondolta az éppen az italosszekrény előtt készülődő Gyurcsány és szárnysegédje Kiss doktor. Nem is haboztak sokáig és rátaláltak a 65 éves korában megvilágosodott, volt fideszes képviselőben, Kappeller Zsuzsannában a tökéletes jelöltre, aki sértettségből, vagy gyűlöletből gőzerővel tudja nyomni a DK-s nihilpropagandát.

Kappeller 1990-ben még a Fidesz színeiben ült az óbudai testületben,

mára azonban Gyurcsány Ferenc és a bolgár kultúrkörben csinosnak mondott felesége, Dobrev Klára egyik leghűségesebb rajongója lett. Aki ilyen ívet képes végigjárni a politikai palettán, az minden bizonnyal egy elveihez ragaszkodó és erős jellemű ember… Talán ezért is az egyik leglelkesebb támogatója Kiss László guggolómester, aki szintén egy pillanat alatt hagyta ott korábbi pártját, az MSZP-t, a gyurcsányi ölelésért.scan10042.JPG

Az elmúlt évek momentumos és jobbikos tapasztalataiból kiderült, hogy aki a Demokratikus Koalícióhoz kíván csatlakozni, annak minden gátlását és tisztességét le kell adnia a ruhatárban. Kappeller sem tett másképp és már lelkiismeret nélkül gyártja magának az új múltat, miszerint ő függetlenként, egy „szakmai egyesület képviseletében” került be az első, 1990-es önkormányzati képviselő-testületbe.

A hazudozás régi szokás a baloldal politikusai körében,

ettől már csak a lebukás megy nekik gördülékenyebben. A baloldal lassan 20 éve nem érti, hogy ha belehazudnak a választók arcába, azok miért nem hajlandóak leborulni a lábaik elé és behúzni rájuk az ikszet a szavazófülkékben. Budapest ilyen szempontból eltér valamennyire az országos átlagtól, de erre talán még Gyurcsányék sem tudnak megfelelő magyarázatot találni. Valószínűleg ezért sem váltanak taktikát a fővárosban, hanem még magasabb fokozatra állítják a hazugsággyárat, nehogy az utolsó bástyák is ledőljenek. Az elmúlt 3 év budapesti és óbudai baloldali ámokfutása pedig azzal fenyeget, hogy az utolsó pozíciók is megingóban vannak. Nagy a pánik, hogy kinek juthat még hely a koalícióban.

Eredményt egyet sem tudnak felmutatni, ezért marad a sárdobálás.

Szabó Tímea áprilisban bebizonyította, hogy ebben ők a legjobbak. A gyűlölet és hazudozás mindenkori bajnoka azóta sem ejtett egyetlen szót sem választókerületéért, mióta az óbudaiak ismét őt bízták meg a városrész képviseletével. A mocskolódás receptjét azonban jól láthatóan Kappellerék is megkapták és most abból próbálnak alkotni valamit. Lakóparkok építésével vádolják az előző vezetést, miközben áprilisban ők buktak le a Mocsáros-dűlő beépítésének kísérletével, ahol Kiss László kötött „deal”-t a fővárossal a zöldterület teljes beépítésére. Annyi tisztesség nem maradt az egykori fideszes képviselőben, hogy a rágalomtenger közepette megemlítse, hogy a magánterületeken készülő beruházásokra nem a polgármester ad ki engedélyeket. A Waterfront City miatt nagyon sokak bosszankodnak, de a volt szeszgyár nem az önkormányzat tulajdonában volt Bús Balázs idejében sem. Ott volt viszont a Bivalyos vendéglő és Békásmegyeren a volt termelői piac területe, amelyet már Kiss „deal” László játszott át nyomott áron befektetőknek, hogy ott lakóparkokat építsenek.120752782_2443680379268156_8951960283958535123_n.jpg

Kappeller saját elmondása szerint a Környezet- és Természetvédelmi Bizottság elnökeként dolgozott 1990-94 között. Azt nem említette viszont, hogy épp ekkor, a Demszky-érában privatizálták és mutyizták el az egész Római-partot az azóta elvtársaivá vált balos barátai. Elfelejtette megemlíteni azt is, hogy Rómain 2019 óta soha nem látott mértékben pörögtek fel az építkezések, az egyik szocialista alpolgármester maga is egy ilyen lakóparkban lakik és a korábban Bús Balázs által visszaszerzett önkormányzati ingatlanokat adják bérbe magánvállalkozóknak, akik

fákat pusztítva építenek kocsmákat és teniszpályákat a zöldterületek helyére. 

A baloldal nem hajlandó szembenézésre és tanulásra, ezért esnek sokadjára fájdalmasan arcra a hazugságaik miatt. Kérdés, hogy Óbudán meddig viselik még el az emberek az ilyen arcátlan hazudozást és meddig lehet még nulla teljesítménnyel, pusztán mocskolódással hatalomban maradni. Szeptemberben az időközi választáson most egy volt fideszesben látta meg a lehetőséget Gyurcsány Ferenc és Kiss László. Érdeklődve várjuk, ezzel a csellel sikerül-e újra becsapni a saját választóikat, vagy elmondják a gyurcsányistáknak végre, hogy elegük van a semmittevésből, a lepusztuló kerületből, a vagyonkiárusításból és a látszatpolitizálásból.

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr1317908139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása