Választási csalásra készülnek Szabó Tímeáék?
2022. február 18. írta: Óbudai Hírek

Választási csalásra készülnek Szabó Tímeáék?

Rendkívüli testületi ülésen fogadta el a szavazatszámláló bizottsági tagok névsorát az áprilisi választásokra az óbudai képviselő-testület. A tagok között érdekes névre bukkantunk.

csala_peter_2.jpg

Történelmi tapasztalat, hogy a baloldal, mióta Marx és Lenin farzsebéből előbújtak, mindig ugyanazt a gyakorlati menetrendet követik. Létező és nem létező kisebbségeket uszítani a többségi társadalom ellen, erőszakig hergelni az erre fogékony rétegeket, azt állítani magukról, hogy ők a többség (bolsevik), egyetlen jelöltként indulni a választáson, padlást söpörni, hazudni és csalni és ami a legfontosabb, azzal vádolni az ellenfelet, amit ők maguk követnek el.

Az elmúlt hetekben attól volt hangos a Független Objektív Sajtó (FOS) és természetesen kerületünk ideiglenesen itt állomásozó Szabó Tímeája, hogy végre tiszta választásokat rendezhetünk ezen a félbalkán pusztaságon, hiszen az EBESZ, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet 200 fős megfigyelő delegációt küld a választás napjára.

Csak emlékeztetőül, ugyanezt a hazug narratívát próbálták Szabó Tímeáék eljátszani a 2018-as választásokon is, amin szintén részt vettek az EBESZ megfigyelők és a következő jelentést küldték hazánkról: „A választás tiszta volt, a választások technikai kivitelezése szakszerű és átlátható volt.

Mi tehetnek szegény Szabó Tímeáék, ha tiszta választást, ahol nem egyedül indulnak nem tudnak megnyerni? Elkezdenek jobban dolgozni? A magyar érdekeket képviselni? Elnyerni a választók szimpátiáját? Dehogy.  Megpróbálnak inkább egy kicsit belenyúlni. Ezt támasztja alá, hogy olyan nyíltan kommunista nézeteket valló tagot is delegáltak a szavazatszámláló bizottságba, mint mindenki polgármesterének hírhedt kocsmárosa, Csala Péter. A pufajkát Facebookra cserélő Csala elfogulatlanságára épp annyi esély mutatkozik, mint arra, hogy holnaptól a farkasok legelni fognak, Szabó Tímea pedig igazat mondani. Kocsmáros úr természetesen nem közszereplő és nem elkötelezett aktivista, ez jól látható fotóiból is, amin mindig véletlenül keveredik ismert baloldali politikusok társaságába.

csala_peter.jpg

Hazai Iván András ex-DK elnök, akit Kiss László az önkormányzati választásokat követően megpuccsolt, a Facebook oldalán írt érdekes dolgokat arról, hogy Kiss László és kocsmárosa milyen deal-t kötöttek 2019-ben az önkormányzati választásokra:

„Tisztelt Polgármester úr! Bizonyára Ön is emlékszik rá, amikor Ön MSZP-s polgármesterjelöltként, 2019-ben a választás nyarán megkeresett engem, mint a III. kerületi Demokratikus Koalíció Szervezetének Elnökét. Polgármester úr, Csala Péter és én találkoztunk az úgynevezett Darázsfészek pubban. A címe a következő: Selyemfonó utca 2. ahol azt beszéltük meg, hogyan fogjuk Csala Péter létrehozott facebook csoportjával a III. kerület/Óbuda nevű csoporttal mindenfajta mocskolódással támadni a Fidesz-KDNP-t az önkormányzati kampány alatt. Én mint a Demokratikus Koalíció volt szervezeti elnöke többször találkoztam Csala Péterrel és dr. Kiss Lászlóval együtt. Például Csillaghegyen a fakivágással szembeni tüntetés során. Tisztelt Testület, tisztelt Polgármester úr! Azt szeretném kérni Önöktől, hogy Csala Pétert elfogultság okán, határozatban zárjuk ki mint önkormányzati delegált a szavazatszámláló bizottságból.”

Természetesen Csala úr, aki mindig akkor nem közszereplő, ha éppen úgy kényelmesebb csak a jéghegy csúcsa, a szavazatszámlálók listáját hasonlóan elfogulatlan önkormányzati delegáltakkal igyekeztek feltölteni.

Hasonlóképpen jártak el a helyi választási bizottság összeállításánál is, ahol régi jól ismert MSZMP, MSZP, DK, - nem lehet ezt már követni – pártkatonák csücsülnek.

Ezért azt javasoljuk az EBESZ megfigyelőknek, hogy vigyázó szemeiket Óbudára vessék!

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr7917623298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása