Szabó Tímea bedobta a gyeplőt a lovak közé
2022. január 29. írta: Óbudai Hírek

Szabó Tímea bedobta a gyeplőt a lovak közé

Úgy látszik, hogy friss kutatási adatokat kaphatott kézhez a Harvard állítólagos üdvöskéje és ezért hazugságot hazugságra halmozva, minden mindegy alapon folytatja kampányát. „13 éve nem volt panelfelújítás Óbudán„– mondta legújabban a kerület titkolt ügynöke Márki-Zay Péter és Kiss László társaságában a teljesen felújított Szőlő utcai 886 lakásos panelépülettel, az úgynevezett Faluházzal a háttérben.

fb_img_1643444531473.jpg

Aki követi a hazai politikai életet, annak már nem jelent igazi meglepetést, ha Szabó Tímea hazudik. A végeláthatatlan listát nézegetve emlékezhetünk, hogy lebukott már a Németh Athina-féle álmentős sztorival, lebukott a Mocsáros-dűlő beépítésével, és azzal sem tudott elszámolni, hogy a Mókus utcai általános iskolából hogyan vezetett egyenes útja a Harvardra és Daniel Langenkamp, CIA-s összekötő karjaiba.

Most újabb szintre emelte az újságírók és a választópolgárok hülyének nézését. Az előszeretettel ostobázó Márki-Zay Péter vendégszereplése kapcsán a Flórián téren nem átallotta azt állítani a teljes energiahatékonysági felújításon átesett, 3000 embernek otthont adó Faluház szomszédságában, hogy az előző polgármester, Bús Balázs 13 éves regnálása alatt egyetlen panelfelújitás sem történt a kerületben.

A Facebookon is élőben közvetített performansz és bejegyzés alatt jónéhány kommentelő meg is jegyezte, hogy itt bizony valami nem stimmel, hiszen legjobb tudomásuk szerint ők is egy felújított panelházban élnek itt a III. kerületben és a beruházás bizony épp az emlegetett időszakban történt.

Bús Balázs is válaszolt a nevetségesnek mondható állításra a közösségi médiában:

„Szabó Tímea ma azt állította, hogy a polgármesterségem ideje alatt nem volt panel rehabilitáció. (Biodíszletnek ott állt még Márki-Zay Péter és Kiss “deal” László) Mondják ezt az előtt a Faluház előtt, melyet 2006 után uniós és kormánytámogatásnak köszönhetően felújítottunk, és ezért 2011-ben elnyertük az Európai Unió Klímasztár díját. Szabó Tímea hazugságával szemben az igazság az, hogy Társasház felújítási támogatás volt 2019-ig minden évben, és ennek köszönhetően évente 40-50 ház kapott pályázat útján önkormányzati támogatást. A tény az, hogy ezt a társasház felújítási támogatást Szabó Tímeáék 2019 után megszüntették. Kedves Tímea, mikor hagyja abba a hazudozást? Vagy mostmár áprilisig minden nap az óbudaiaknak el kell szenvednie az Ön verbális agresszióit és bántalmazásait”

Tehát Szabó Tímea meglehetősen kevés időt töltött a kerületben az elmúlt 15 évben, ezért is ismeretlen számára minden panelfelújítás, amely az évek során megvalósult. Az elmúlt 4 évben képviselőként is az lett volna a feladata, hogy legalább szétnézzen Óbuda-Békásmegyeren, mi merre van, ha egyszer már megválasztották. Talán, ha többet foglalkozott volna a kerületben élőkkel és kevesebbet az afgánok demokratizálásával, akkor nem az a jelző ugrana be hirtelen az emberek fejében, amelyet Márki-Zay Péter oly gyakran emleget…

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr1116927868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása