Kampányprogram a közmeghallgatáson
2021. december 17. írta: Óbudai Hírek

Kampányprogram a közmeghallgatáson

Az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata által összehívott decemberi közmeghallgatásból csak a köz és a meghallgatás hiányzott, ugyanis az óbudai lakosokat kiszorították a teremből, így kérdéseiket sem tudták feltenni az önkormányzat képviselőinek. kozmeghallgatas_2021.jpg

Politikai kampányprogramot szerveztt a DK-s Kiss László vezette önkormányzat közmeghallgatás címszó alatt december 16-án a San Marco utcai Óbudai Kulturális Központban. Az önkormányzat nevében kiküldött meghívón azt az egyet elfelejtették megjegyezni, hogy külön kampányrendezvényt tartanak Szabó Tímea és Tordai Bence országgyűlési képviselőknek.

Már a rendezvény kezdete is botrányba fulladt, ugyanis a meghallgatásra érkező lakosok jelentős része az előadótermen kívül rekedt, mivel Kissék önkormányzati dolgozókkal töltötték fel a nézőteret és a járványhelyzetre hivatkozva egyszerre csak 20 vendéget engedtek be az eseményre. Azok között, akik valamilyen csoda folytán mégis bejutottak, sorszámokat osztottak és ez alapján tehették fel kérdéseiket 5 perces időkorláttal.

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr1116786530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem benfentes 2021.12.18. 13:09:06

Bús egyeztet Górral egyáltalán aki valóban Óbuda és nem Békés képviselője? Például mi csúcshegyiek határozottan kiálltunk a Mocsáros beépítése ellen, a Közgyűlés időpontjára felhívtuk a figyelmet sok felületen. A felületén emiatt újabb csúcshegyit tiltott és törölt és ez a harmadik kerület híroldal facebookos elérésére is vonatkozik! Természetesen a szemünkben extrém sértő bármi zöldfelület beépítése, amíg a 100 éve lakott városrészünk, az 1938-as építési szabályozás VIII-as övezetében engedett lakóingatlanjaival ellátatlan közművekkel és beépülten bárki zöldfelületnek tekinti! Gór Csaba élvezi a bizalmunkat programjában napi szinten foglalkozva a Csúcshegy fejlesztési problémájával! A Közgyűlésen találkoztam is Górral..

Klaus Soldat 2022.01.01. 14:17:40

Felháborító, hogy idegenszívű, idegen érdekeket kiszolgáló, gyakorlatilag nulla társadalmi támogatottságú politikusoknak közpénzen szerveznek kampány-gyűlést a közösség pénzén! Köszönjük Polgármester Úr! Ön is remekül szolgálja, a bukott miniszterelnök főnökét!
süti beállítások módosítása