A volt DK-sok továbbra is Gyurcsány polgármesterét támogatják
2021. október 01. írta: Óbudai Hírek

A volt DK-sok továbbra is Gyurcsány polgármesterét támogatják

A saját maguk által közzétett hangfelvétel szerint Rózsa László Péter és Hazai Iván András DK-ból való kilépésükkel kikerültek Gyurcsány Ferenc kegyeiből, de ők az elhangzottak ellenére is támogatják és együtt szavaznak Gyurcsány polgármesterével, Kiss Lászlóval. hazai_rozsa_kiss_dk_1.jpg

Gyurcsány Ferenc a tőle megszokott fenyegető hangnemben közölte a két kilépővel: „ha most elmennek, akkor maguknak ’24-től nincsen politikai jövőjük”. A politikai selyemzsinór azonban azóta sem gátolta meg a két képviselőt abban, hogy a beszélgetés óta is rendszeresen támogassák Kiss László és Szabó Tímea óbudai mesterkedéseit. 

Facebook oldalán Hazai Iván András, egykori alpolgármester így kommentálta a felvételt:

„ez is azt bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferenc csak fenyegetni tud!" Hozzátette: „sajnos, oly sok évembe került, mire rájöttem, hogy csak kihasznál! Ne Gyurcsány Ferenc bukott miniszter mondja meg kinek van helye a politikában!”

Bár Hazai egy dologban végül megvilágosodott, továbbra is súlyos tévedésben van. A jelek szerint továbbra is Gyurcsány Ferenc mondja meg, kinek van és lesz helye Hazai és Rózsa politikai famíliájában, hiszen Gyurcsány parancsára ült át megválasztása után Kiss László polgármester az MSZP-ből a DK-ba és Gyurcsány döntött arról is, hogy az előválasztáson kihívó nélkül, csak egy jelölt: Szabó Tímea indulhat el. hazai_rozsa_kiss_dk_2.jpg

Az eset kapcsán elmondható, a kommunista múltat nehezen tudja levetkőzni magáról a Gyurcsány-koalíció, a Rajk-per óta nem kétséges, hogy saját pozíciójuk megtartása érdekében nem riadnak vissza saját embereik kiiktatásától sem. 

hazai_rozsa_kiss_dk_3.jpg

hazai_rozsa_kiss_dk_4.jpg

hazai_rozsa_kiss_dk_5.jpg

hazai_rozsa_kiss_dk_6.jpg

hazai_rozsa_kiss_dk_7.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5016718444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása