Fakivágás a Barátság Parkban!
2021. március 19. írta: Óbudai Hírek

Fakivágás a Barátság Parkban!

dsc_2512_k.jpgVajon a fakivágás a szabadidőpark eladását készíti elő? Több jel is arra utal, hogy ingatlanmutyit tervez a polgármester.

A sóstói ingatlanok meghirdetése után nem lenne meglepő, ha Szabó Tímea és Kiss László baloldali haveri köre a Barátság Szabadidő Parkot szemelte volna ki a legújabb lakóparképítési projekt helyszíneként.

A fakivágás sem áll távol Kiss Lászlótól, emlékezhetünk, amikor a választási kampányban a Szentendrei úti fák megmentőjeként láttatta magát, majd megválasztása után – ígéreteivel mit sem törődve – asszisztált hozzá, hogy Karácsony főpolgármester kivágassa azokat.

Az Óbudai Szabadidőpark vesztét jelezte előre az is, hogy az ott 20 éve működő judo klubot ki akarták rakni az általuk üzemeltetett és felújított ingatlanokból. Kétségkívül értékes területről van szó: a Bécsi út – Vörösvári út találkozásánál lévő ingatlanon teniszpályák, gyermektábor, strand, fitneszpark és fás-parkos ligetek váltják egymást, idilli környezet lehet egy baloldali VIP lakópark számára, kiváló közlekedési kapcsolatokkal.

dsc_2513_k.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr8516469978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása