Melegpropaganda költözik az óbudai óvodákba
2020. október 06. írta: Óbudai Hírek

Melegpropaganda költözik az óbudai óvodákba

obudai_hirek_hintalovon_melegpropaganda_lmbtq_hintalovon_momentum.jpgKiss László és momentumos alpolgármestere büszkén vállalják, hogy a nyíltan melegpropagandát folytató Hintalovon Alapítvánnyal működnek együtt a gyermekbántalmazás megelőzése érdekében.

Az önkormányzat weboldala adta hírül, hogy Óbuda szembenéz a problémával és a megoldásokra koncentrál. Ennek érdekében a kerület a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkatársai segítségével hozott létre tanácsadó weboldalt és információs hírlevelet.

Mindez nem meglepő, ha tudjuk, hogy a kerületben az oktatásért felelős alpolgármester az a Turgonyi Dániel, aki pártja, a Momentum „meleg tagozatának” (hivatalosan: LMBTQ-munkacsoportjának) elnöke.

Vajon tudják-e a szülők a kerületi óvodákban dolgozók, hogy az önkormányzatnak szakmai programot összeállító Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány üzemelteti a yelon.hu oldalt, amely többek között arra tanítja a gyerekeket és a szülőket, hogy „a nemi identitásunk a legkevésbé sem a biológiai nemünkkel áll összefüggésben”, illetve borzongató részletességgel tájékoztatja őket a nemváltással vagy éppen az azonos nemű párok közötti szex-szel kapcsolatos témákról?

Aki részletesebben is érdekel a Hintalovon Alapítvány tevékenysége, kattintson a Mandiner cikkére.

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr6516227562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása