Biodíszletnek használja az iskolásokat Szabó Tímea
2020. március 06. írta: Óbudai Hírek

Biodíszletnek használja az iskolásokat Szabó Tímea

Az elmúlt 16 évben nem fordult elő Óbuda-Békásmegyeren, hogy regnáló pártpolitikus mellé iskolásokat rendeltek volna szerepelni.

teteje.pngAz elmúlt másfél évtizedben nem volt Óbuda-Békásmegyeren olyan megemlékezés, ünnepi rendezvény, ahol regnáló politikus volt a főszereplő és óvodások, iskolások adtak műsort.

Ezt az erkölcsi minimumnormát az első adandó alkalommal rúgta fel a DK-s kerületvezetés, és ehhez asszisztált az Észak-budapesti Tankerületi Központ is, amikor fenntartóként hozzájárulásukat adták a Medgyessy Ferenc Általános Iskolának és a Bárczi Géza Általános Iskolának, hogy Szabó Tímea előtt és után produkciót biztosítsanak a kerületi március 15-i megemlékezésre.

Vajon a szülők tudnak róla, hozzájárulásukat adták, hogy milyen rendezvényen és milyen politikus mellett szerepel a gyermekük?alja.png

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr715507144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása