Akasztana Szabó Tímea és Kiss László főkertésze
2022. január 31. írta: Óbudai Hírek

Akasztana Szabó Tímea és Kiss László főkertésze

Gyomorforgató posztot tett közzé, majd 19 óra elteltével törölte oldaláról Kerényi-Nagy Viktor azt a bejegyzését, amelyben politikusok felakasztásáról ábrándozott. A Momentumnak tetszett az ötlet.

img_20220131_112114.jpg

Az óbudai önkormányzatnál köztisztviselőként dolgozó Kerényi, akit maga a megTESTESült mindenki polgármestere, Kiss László nevezett ki főfavágónak, egy vasárnap délutáni eszmefuttatás végén arra jutott, hogy

jó bolsevik módra embereket kellene a fákra akasztani.

A Szentendrei úti, a Római-parti, vagy Szentlélek téri kivágott fák esetét nézve arra tudunk gondolni, hogy Kerényi vonzalma a fák irányába nem annyira a környezetvédelem, inkább a lehetséges kivégzőhelyek felkutatásában nyilvánul meg.

A főfavágó asszisztálása mellett az elmúlt 2 évben több száz fát tüntettek el az élők sorából, most emberekre váltana Szabó Tímea udvari kertésze. Volt kitől tanulnia, Szabó Tímea is előszeretettel nyilvánul meg visszataszító módon ellenfelei irányába, nap mint nap kitalációival uszítja és hergeli követőit, de nehéz feledni Kiss László patkányozását is a közelmúltból.

screenshot_2022-01-31-11-49-19-975_com_facebook_katana.jpgNem volt azonban egyedül véleményével a kerület fanyűvője, gyűlölködő posztját többen is lájkolták az önkormányzat munkatársai közül. Az elsők között az a Halmai Róbert, aki a Momentum pártpolitikusaként Aczél elvtárs babérjaira tör az óbudai kulturális életben az Esernyős Kft. vezetőjeként. A lájkolók között volt Kléner Katalin is, aki a rejtélyes koordinációs menedzser pozícióban dolgozik a hivatal munkatársaként, de belső körökben inkább szerelmi személyi kapcsolatairól ismert.

Nincs tehát új a nap alatt, a baloldal régi hagyományai mindig kivillannak a foszladozó álca mögül. Előbb-utóbb beleunnak a semmittevésbe és jöhet a meszesgödör meg a bitófa. 

Kerényi a bejegyzésre érkezett felháborodott hangokat követően törölte a posztját, de tudjuk, hogy az internetről nem lehet csak úgy eltüntetni dolgokat. Bús Balázs, a kerület korábbi polgármestere az eset kapcsán büntetőfeljelentést is tett a III. kerületi Rendőrkapitányságon közösség elleni uszítás miatt. A politikus szerint megengedhetetlen az ilyen magatartás egy közszereplőtől.

Kerényi, ha esküt tett beiktatásakor, abban meg kellett fogadnia, hogy közszolgához méltó magatartást tanúsít. Nem jött össze. A bolsevik vér mindig erősebb. 

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr3017011040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem benfentes 2022.02.02. 03:16:47

Mi lesz itt még?
- EGY ALPOLGÁRMESTER ELŐZETESBEN VOLT, EGY MÁSIK ELLEN MOST ZAJLIK NYOMOZÁS.
- KÉT KÉPVISELŐ A HATALMÁVAL VISSZAÉLVE FENYEGETETT DOLGOZÓKAT A TÜDŐGONDOZÓBAN.
- A FŐKERTÉSZ AKASZTÁST RENDEZNE ÉS AZ ESERNYŐS KULTURÁLIS VEZETŐJE LELKESEN LÁJKOLJA EZT. -MAJD A FIÓKJA FELTÖRÉSÉRŐL MESÉL ANÉLKÜL, HOGY A RENDŐRSÉGI FELJELENTÉST CSATOLTA VOLNA ERRŐL.
- A TESTÜLETBEN ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGGEL ÜLT BENN EGY KÉPVISELŐ ÉS A POLGÁRMESTER EZZEL SEM FOGLALKOZOTT ÉVEKEN ÁT!
- NYOMOZATI IRATBÓL DERÜL KI, HOGY A MOCSÁROS LAKÓÖVEZETÉBEN AZ ELADÁS ÖTLETÉT TÁMOGATJA A POLGÁRMESTER, AMIT ADDIG TÖBBSZÖR TAGADOTT!

.. A testület törvényes működéséért a polgármester az egyszemélyi felelős! - mi kell még megtörténjen ebben a kerületben, hogy szavazhassunk az alkalmasságáról?
süti beállítások módosítása