Münchausen-szindróma, avagy a nagy Szabó Tímea portré
2021. október 14. írta: Óbudai Hírek

Münchausen-szindróma, avagy a nagy Szabó Tímea portré

Szabó Tímea bátorsága és igaz mondatainak száma éppen akkora, mint pártjának támogatottsága, hibahatáron belül nulla. Az artikulátlan üvöltözést sportként űző képviselő asszony tökéletes példája a régi magyar közmondásnak: „Az kiabál, akinek a háza ég.” szabotimea_1280.jpg

Szabó Tímea magyarországi politikai tevékenységét azzal alapozta meg magának afganisztáni kalandjai után, hogy ő bizony rettenthetetlen és nem riad vissza semmilyen eszköztől, ha érdekeinek képviseletéről van szó. Gátlástalanságát azóta számtalanszor bizonyította az egész ország előtt, azonban bátorságáról és rendíthetetlenségéről Óbudán egész máshogy vélekednek az itt lakók.

Az országos, baloldali médiumokban jól mutathat az egyszeri képviselő azzal, ha ő magáról a Római-part ádáz védelmezőjeként beszél, vagy a környezetvédelem elkötelezett harcosaként tüntetni fel magát. Az óbudaiak viszont napi szinten győződhetnek meg a saját szemükkel arról, hogy mindez porhintés, egy kitalált jelmez, amiben a kerületet képviselni hivatott asszonyság a kamerák előtt parádézik. Szabó Tímea bátorsága a külföldi és belföldi tanácsadóknak köszönhetően egy ideig eladható volt a politikai közéletben, azonban mára ez a jelmez kifeslett, elszakadt és cafatokban lóg Szabó Tímea igazi személyiségén.  

Szabó Tímea addig ismételgette hazugságait, amíg a végén maga is elhitte őket. Ezért éri annyi pofon az élettől mostanában, amit olykor valósnak is érezhet. De a valóság úgy hagyta maga mögött Szabó Tímeát, ahogy Karácsony Gergely az idei előválasztást. Olyan vékony héjú buborékban képes már csak létezni, és mozogni a képviselő asszony, ami a legkisebb behatásra is szétpukkanhat. Vegyük is sorra, mik lehetnek ezek a veszedelmes tüskék.

Hazugság #1: „Megvédtem a Római-partot.” 

Szabó Tímea senkitől és semmitől nem védte meg a Római-partot. A választási ígéretek ellenére nem változatták meg a beépítési lehetőségeket, a lakóparkok soha nem látott mértékben épülnek. A gát kérdésében gyáva módon hallgatnak, tovább veszélyeztetve ezzel a csillaghegyi lakosokat. A parton a sporttevékenység helyett kocsmák nőnek ki önkormányzati telkeken. Szemét és gaz, amivel leginkább találkozhat az arra járó. A gondozatlansággal odáig merészkedtek, hogy épp a napokban egy elkorhadt, nem ellenőrzött fa zúzott porrá egy játszótéri hintát. A vakszerencsén múlott, hogy nem lett belőle tragédia. szt_romai_1280.jpg

Hazugság #2: „Megvédtem a Hajógyári-szigetet a fideszes lakóparképítéstől.”

Soha nem létezett fideszes lakóparképítési terv. Ellenben Álomsziget néven a saját politikai oldalán nagyon is szerettek volna kaszinót és kikötőkkel gazdagon ellátott lakóparkot építeni a Gyurcsány-kormány idején a Hajógyárira.  Ezt azonban nem Szabó Tímea, hanem az előző polgármester, Bús Balázs akadályozta meg. A Fidesz lakóparképítési terve tehát, ahogy oly sok más is Szabó Tímea szájából, egyszerű hazugság. A mostani kormány Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Sportakadémia létrehozását tervezte a régi, lepusztult gyár területén, ami végül a Velencei-tó partján fog megvalósulni. 

Hazugság #3: „Megvédtem a Mocsáros-dűlőt.” 

főváros legfrissebben kiadott tervei szerint, éppen úgy, ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk 268 ezer négyzetméter zöld területet áldoznak fel egy luxus lakópark építésére. Egyszerűen leválasztanak egy hatalmas területet, amiről ezentúl már úgy beszélnek, mintha az nem tartozna a Mocsároshoz. Természetesen a környezetvédelem jegyében. szt_mocsaros_1280.jpg

Hazugság #4: „Óbudáért dolgozom.”

Szabó Tímea még semmit nem tett az óbudaiakért. Hallgatott, amikor baloldali politikusok a békásmegyeri idősek otthonában nőket gyaláztak meg. Hallgatott, amikor a Tüdőgondozóban baloldali párttársai egészségügyi dolgozókat fenyegettek meg alpári módon. Mélyen hallgatott, amikor a szociális bérlakásban élők lakbérét felemelték, amikor a rászoruló gyerekek reggeli étkeztetését megszüntették, amikor a napközi táboros gyerekek strandolását megszüntették, a felajánlott segítséget meg elutasították. Hallgat, amikor egyre elhanyagoltabbá válnak Óbuda közterei, amikor méhlegelővel hülyítik a lakosokat, amikor folyamatosan vágják ki a fákat Óbuda-szerte. Nem hallottuk a máskor oly erőteljes hangját, amikor saját elvtársai a Római-parti üdülőnek álcázott lakóparki lakásokba költöztek be. Életrajza alapján soha nem dolgozott még hitelt érdemlően sehol. Egyetlen „teljesítménye” a parlamentben agresszíven és gyűlöletkeltő módon kiabálni. Ettől a III. kerületieket viszont nem büszkeség tölti el, hanem mérhetetlen szégyen.

Hazugság #5: Szabó Tímea bátorsága

Szabó Tímea olyannyira bátor, hogy még egy olyan előválasztásnak csúfolt tragikomédián is csak egyedül mert elindulni, amit saját maguk szerveztek. Pártjában nem egyedülálló az ilyen mértékű gyávaság, hiszen Karácsony is az elért második helyezése után futamodott meg a harmadik helyezett javára…

Szabó Tímea mentelmi joga mögé bújva bárkit képes pocskondiázni, hiszen tudja, hogy nem fogják felelősségre vonni érte. Azonban, ha róla kikerül bármi tényszerű és hiteles információ, ami fényt derít a valós személyiségére, vagy tevékenységére, akkor azonnal perrel fenyeget mindenkit.

A korábban szebb napokat látott, amúgy közpénzből fenntartott Óbuda Újságban, amiből pillanatok alatt egyszerű pártlapot csináltak a szólásszabadság nevében, kéthetente egy teljes oldalon gyűlölködik szabadon Szabó Tímea. Ehhez is példátlan bátorságra van szükség, hiszen nyílt titok, hogy helyi vazallusa, Kiss László megtiltotta a válaszadás lehetőségét mindenkinek, aki nem a Gyurcsány-koalíció szárnyai alá tartozik.

Szabó Tímea átláthatatlan múltjával sokszor foglalkozott már a média, erre most nem térnénk ki. Ami az elmúlt években vitathatatlanul bebizonyosodott, hogy a parlamenti mandátum megszerzésének érdekében semmi sem drága számára. Mindegy, hogy milyen és mekkora a hazugság, amit ki kell mondania, mindegy, hogy kivel kell összefeküdni miatta. Ha Gyurcsány Ferenc vagy a külföldi megbízók azt mondják, hogy Óbudán, vagy Afganisztánban kell végezni az operatív munkát, akkor ott végzi. Mindegy, hogy a támogató pártokban karlendítő nácik, vagy migránspárti bolsevikok szavazatára van szükség. Ha nem perelne be minket, azt mondhatnánk, hogy egy politikai prostituált. De nem mondjuk. Csak gondoljuk. szabo_timea_kabul.jpg

Szabó Tímeával tehát nem az a gond, hogy gyáva, hanem hogy aljas és hazug is, és ennek az óbudaiak isszák meg a levét. Ezúton is arra kérnénk megbízóit, hogy legyenek kedvesek új feladattal megbízni munkavállalójukat, és legközelebb a lehető legmesszebb küldjék őt Óbudától. Biztos a világ sok műveleti területén vennék hasznát romboló és szabotáló munkájának, de nekünk elég volt belőle egy életre. Előre is köszönjük! 

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr3916720704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney_2 2021.10.14. 16:21:12

Ez a szardarab egy igazi Soros-ügynök. Az emberiség legalja.

Killary Fucking Clingon 2021.10.14. 16:42:04

en mondom, egy büdös hazaáruó kurva. perelhet

Kampfer 2021.10.14. 17:10:37

"Szabó Tímeával tehát nem az a gond, hogy gyáva, hanem hogy aljas és hazug is, és ennek az óbudaiak isszák meg a levét."

Touché! Ez a képződmény sajnos embernek is szar. Politikusként egy bukott senki, magyarként pedig nem értelmezhető. Egy mocskos afgán, Egy szar hangszóró, megszemélyesíti azt a szar gittegyletet, amit ez pártnak szeretne hívni. A magyarság és az ország számára is egy ünnep volna, ha kiszenvedne... Szerintem. Ez a magánvéleményem erről a küretmaradékról.
Kamp.

tatárfejű kutya 2021.10.14. 17:21:15

A közpénzből bajuszt növesztő NERtitánok nagyon beindultak...igaz, ismét egy gyengébb ellen, de nem számít, azt is megfizeti a góré:)))
Nagyon be vagytok szarva, hogy jövőre vége lesz a kitartottságnak és a kutyának sem fogtok kelleni, mert a gazda már messze Marbellán lesz, míg ti itt maradtok a szarban:))))

Kampfer 2021.10.14. 17:41:22

@tatárfejű kutya: "A közpénzből bajuszt növesztő NERtitánok nagyon beindultak..."

Hárommillió "nertitán"? Ez épp úgy hangzik, mint a 'kétmillió csótányista patkány'.

"...igaz, ismét egy gyengébb ellen..."

Gyengébb? Hm... Nos, ha valaki valóban gyengébb (ez a képződmény nem gyenge, hanem gerinctelen és selejtes), akkor visszavesz a pofájából! Már, ha van hozzá esze...

"...azt is megfizeti a góré..."

Nem szerepel a munkakörömben, hogy igazat írjak szarházi balliba patkányokról. De megtehetem. Nem munkaidőben és fizetés sem jár érte. Persze, nem is minimálbéren tengődöm, mint ahogy a fajtátok állandóan emiatt ajvékol! :-D

"Nagyon be vagytok szarva, hogy jövőre vége lesz a kitartottságnak és a kutyának sem fogtok kelleni, mert a gazda már messze Marbellán lesz, míg ti itt maradtok a szarban..."

Persze-persze. :-) Ebben az esetben is meg fogom kapni a fizetésem, mert munkám lesz, hiszen nem függ ezektől. Más kérdés, hogy garantáltan többet fogok adózni belőle, ahogy az a fajtátoktól várható. És hogy mi van Marbellán vagy bárhol másol arrafelé, gyakorlatilag lényegtelen a további mindennapjainktól. Persze, ez nyilván értelmezhetetlen egy olyan lény számára, amelyik épp csak kilóg a csótánypatkány seggéből!
Kamp.

tatárfejű kutya 2021.10.14. 18:06:08

@Kampfer: öreg... te egy igazi sztahanovista lehetsz még a NERtalibánok között is:)) egy igazi kretén...

Kampfer 2021.10.14. 18:31:31

@tatárfejű kutya: Teljesen lényegtelen, hogy egy magadfajta söpredék mit gondol. Mellesleg akkor érezném kellemetlenül magam, ha egy fajtádbéli mást gondolna rólam!
A fajtádba belerúgni, gyalázni titeket még ingyen is megéri és érdemes. Pusztán 'szórakozásból', vagy akár meggyőződésből is. :-)
Kamp.

jozsef_121 2021.10.14. 18:38:05

@Rodney_2:

elegemvan.blog.hu/2021/06/11/elegem_van_a_terdelgetos_bohockodasbol?full_commentlist=1#c40718016

Azért a kifütyült feketék, akiket úgy szidsz, és szitkozódsz, kurvára elpicsázták a kifyütyülős nácik kedvenc Bundesliga-migránsait. És, Orbán a hibás! Nem mondhatod, hogy nem. Ronaldo a harmadiknál kb. háromszor táncolt végig a magyar védelmen.

jozsef_121 2021.10.14. 18:42:00

@Rodney_2:

boldogokasajtkeszitok.blog.hu/2021/06/06/miert_nem_talalkozik_a_papa_orbannal?full_commentlist=1#c40704546

Neked az az egyik problémád, hogy ahhoz hogy fiad lehessen, az kellene, hogy egy nő közel engedjen a pinájához. De olyan utoljára akkor történt amikor megszülettél :))) Te még pénzért sem kapsz nőt, mert amikor egy kurva meglát téged közeledni, gyorsan lehúzza a rolót :))) Én megértem a frusztrációdat mert nagyon empatikus vagyok (ez olyasmi amit te nem tudsz megérteni mert fogyatékos vagy, ebből legfeljebb a patikusról hallottál már) :)))

jozsef_121 2021.10.14. 18:59:22

@Rodney_2:

rokaffya.blog.hu/2021/04/27/igy_sirtok_ti?full_commentlist=1#c40189450

1) Orbanisztánban 2819 halott per millió fő. Németországban 988. Bazdmeg, ég és föld.

2) Merkel nem kért, nem kapott, nem is kérhetett, nem is kaphatott teljhatalmat, mert Németország egy demokratikus szövetségi köztársaság.

3) Németországban nem Merkel egymagában dönt az intézkedésekről, nem is volt ehhez akkora hatalma, mint amilyen Orbánnak van, aki gyakorlatilag egymaga dönt, senki nem vétózhatja meg a döntését. Németorszgágban leginkább az államok miniszterelnökeinek tanácsa döntött közös intézkedésekről. De az államok miniszterei sokszor döntöttek úgy, hogy nem csinálják azt, amit a többség. Németországban is csináltak kisebb hibákat, de több miniszterelnök, elosztottan csinálta ezeket. Ezért nem is baszhatták el annyira, mint Orbán.

Megint csak azt demonstráltad, hogy micsoda sötét, tudatlan, zsákfalusi, paraszt selejtek a mongolFidióták.

jozsef_121 2021.10.14. 19:04:39

@Rodney_2:

elegemvan.blog.hu/2021/06/11/elegem_van_a_terdelgetos_bohockodasbol?full_commentlist=1#c40708386

"a gyújtogató, randalírozó ... csőcselék előtt a rohamrendőrök letérdeltek"

amikor 2006-ban nem térdeltek le, hanem azt kapta a Fidesz csőcselék, amit törvény szerint érdemelt, akkor vinnyogtál, te kis nácigeci selejt!

Rodney_2 2021.10.14. 20:06:51

@jozsef_121: Brendelszar, te vagy a fórum hülyéje. Egy fogalmatlan idióta. Jó példa arra, hogy a ballibsi "aktivisták" degenerált genetikai hulladékok.
süti beállítások módosítása