A harmadik testületin sem volt hajlandó beszámolni a polgármester
2021. július 27. írta: Óbudai Hírek

A harmadik testületin sem volt hajlandó beszámolni a polgármester

testuleti_20210727.jpgMa reggel megtartotta Óbuda-Békásmegyer képviselő-testülete a járványhelyzet utáni harmadik ülését, ahol a Gyurcsány-koalíció képviselői végre hajlandóak voltak megjelenni, ám a polgármester továbbra sem számolt be a Covid időszakban egyszemélyben meghozott döntéseiről.

A választások után azonnal pártot váltó DK-s Kiss László beszámolója azért is lett volna különösen érdekes, mert végre választ kaphatott volna az óbudai lakosság, hogy miért maradnak el sorra a takarítási és kaszálási munkálatok, miért nem készítették fel a Laborc utcai strandot az idei táborozási szezonra, vagy hogy miért volt szükség közel kilencszeresére növelni a saját személyes elkölthető keretét a tavaly még valamivel több, mint 5 millió forintról több mint 47 millióra.

5 millióról 47 millióra, miközben két éve másról sem szól a kerületi DK-s propaganda, minthogy pénzhiánnyal küzd az önkormányzat és a kormány pénzeket von el. Jól látszik, hogy Kiss László, városrészünk gyurcsányista vezetője már elleste mesterétől, hogyan lehet olyan vastag arcbőrt növeszteni, ami ellenáll a legjellemtelenebb hazugságoknak is. Az ilyen szociálisan érzéketlen polgármesternek nem jelent morális gondot, ha a kerület gyermekeinek nyári szünete és a saját zseb megtömése közül kell választania.

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr6216639674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása