Másodjára bojkottálják a testület munkáját a baloldali képviselők
2021. július 05. írta: Óbudai Hírek

Másodjára bojkottálják a testület munkáját a baloldali képviselők

Gyurcsány koalíciója szabotálja az önkormányzat működését, a polgármester nem hajlandó számot adni az elmúlt másfél év egyszemélyi döntéseiről.

20210705_testuleti.jpgA járványhelyzet utáni második képviselő-testületi ülésen sem jelentek meg a többségben lévő baloldali képviselők a városházán. Ugyan ez volt a színjáték három hete is, amikor először lett volna lehetősége normál munkarendben ülésezni a képviselőknek.

A képviselő-testületi ülések biztosítják az önkormányzat átlátható és nyilvános működését, hiszen az ülések időpontja, meghívója és jegyzőkönyve a törvény erejénél fogva nyilvános, ez még Gyurcsány emberei sem tudják elcsalni. Azt megtehetik, és ahogy a mellékelt képeken látszik, meg is teszik, hogy nem jelennek meg a meghirdetett testületi ülések időpontjában a választott képviselők. Vajon azok a kerületi lakosok, akik Gyurcsány embereire szavaztak 2019-ben, ilyen munkavégzésre adtak megbízást az őket képviselő pártkatonáknak?

Ahogy az önkormányzati képviselőn nem járnak be a munkahelyükre, úgy

nem képviseli az óbudaiak érdekeit Szabó Tímea sem, amikor nem emeli fel a hangját a vele egy akolba tartozó képviselők és kedvenc polgármestere semmittevése, gyáva bujkálása láttán.

Az Óbudai Hírek szerette volna megkérdezni Kiss László polgármestert a Laborc utcai gyermektáborban gyermekmegőrzőben kialakult tarthatatlan helyzet kapcsán. Megkérdeztük volna tőle, hogy ő nyaraltatná-e a gyermekét olyan körülmények között, amilyenek a Laborc utcában várják a kerületi lakosokat gyermekeit minden reggel?

Kiss László és a baloldali pártok, a DK, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Momentum képviselői bujkálnak, nehogy számot kelljen adniuk arról, hogyan vezették a kerületet a covid-járvány másfél évében.

Gyáván megfutamodik Kiss polgármester is a beszámoló elől, amikor tudja, hogy a kormánypárt képviselői az elmúlt hónapok az egyszemélyi döntéseit kérnék számon rajta.

Még annyi gerinc sincs a III. kerület polgármesterében, amennyi Józsefvárosban Pikó Andrásnak jutott: ő legalább megjelent a testületi ülésen, igaz, a kérdésekre más ő sem válaszolt.

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr6216613104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása