Pozitív fejlemény a judoközpont kapcsán
2020. november 23. írta: Óbudai Hírek

Pozitív fejlemény a judoközpont kapcsán

judo_club_2.jpgA Polgári Frakció javaslatára lekerült a napirendről az Óbudai Judo Club kilakoltatása.

Több mint három hete volt az utolsó képviselő-testületi ülés Óbudán, azóta várjuk az ülés jegyzőkönyvét az obuda.hu weboldalon – hiába. Pedig az ülésen volt előrelépés a legutóbbi posztunk támájában.

Az ülésen a Polgári Frakció vezetőjének, Puskás Péternek a javaslatára levették a napirendről az Óbudai Judo Clubnak 20 éve ottont adó Farkastorki úti ingatlan bérleti jogának kiírásáról szóló felháborító és várlázító előterjesztést. A frakcióvezető javasolta a testületnek, hogy a klubbal kössön az önkormányzat szerződést az önkormányzat a terület és az épületek további használatára, biztosítva ezzel a kerületi gyerekek és felnőttek sportolási lehetőségét.

Az ülésen Kiss László polgármester ígéretet tett arra, hogy az önkormányzat megkísérel megállapodni az egyesülettel a telephely használatáról, így a számos nemzetközi és hazai versenyeredményt felmutató egyesület tovább szolgálhatja a kerületi sportolni vágyókat.

Reménykeltő, hogy a Polgári Frakció kezdeményezésére Kiss László és a baloldali testület nyitott volt a megegyezésre, kíváncsian várjuk, hogy mikor születik meg a megállapodás és milyen feltételekkel a Judo Klub és az önkormányzat között.

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr7316296748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása