Segítség helyett újabb kiadások
2020. április 21. írta: Óbudai Hírek

Segítség helyett újabb kiadások

Az önkormányzati lakások nehéz helyzetben élő bérlőin hajt be plusz pénzt Óbuda DK-s vezetése, miközben megvásárlásra kínálják a kerületi tulajdonú lakásokat.

hirtv_budapest_sracok_video_nyito.pngÁprilistól közös költséget kell fizetniük azoknak, akik az önkormányzattól költségelvű lakbért fizetve bérelnek lakást. A döntés 1600 családot érint, nekik éves szinten jellemzően 120 ezer forinttal nőnek a kiadásaik. Kiss László polgármester a világjárvány okozta válságra sincs tekintettel: kijelentette, ne vonja vissza a képviselő-testület februári döntését, pedig a lehetősége meglenne rá.

Ugyanakkor – szemben a kampányban tett ígéretekkel – a bérlőknek ismét lehetőséget ad a kerület vezetése, hogy megvásárolják az önkormányzati tulajdonú lakásokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5715626974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása