Jól zárta a tavalyi évet az önkormányzat
2020. január 13. írta: Óbudai Hírek

Jól zárta a tavalyi évet az önkormányzat

Az év utolsó napján a számlaegyenleg több mint 2,3 milliárd forint volt. Ez lehetőséget ad az új városvezetés nagyívű terveinek a megvalósítására.

polghiv.jpgÓbuda-Békásmegyer Önkormányzata bankszámláin 2019-2020. fordulónapján - városházi forrásaink szerint - több mint 2,3 milliárd forint állt rendelkezésre. Ha a 2,3 milliárd forinthoz az év végén kifizetett, mintegy 500 millió forintnak megfelelő jutalmakat is hozzászámoljuk, már közel 3 milliárd forintos összegről beszélhetünk.

Ezek alapján kijelenthető, hogy az önkormányzat 2019-es évet jól zárta, a városvezetés felelős gazdálkodást folytatott.

A felhalmozott összeg lehetőséget ad a dr. Kiss László által vezetett önkormányzat számára, hogy megvalósítsa a választási kampányban tett ígéreteit:

  • új gyermek-szakrendelőt alakítsanak ki
  • az előző ciklusban megkezdett bérlakás-programot folytatva felépítsék a békásmegyeri önkormányzati tulajdonú lakóházat
  • folytassák a Bús Balázs vezette önkormányzat által megkezdett háziorvosirendelő-felújítási programot.

Itt hívjuk fel a Kiss László polgármester és a döntéshozók figyelmét, hogy az előző bejegyzésünkben indított szavazáson, amelyben arra kerestük a választ, hogy melyik III. kerületi háziorvosi rendelőt újítsa fel elsőként az önkormányzat, magasan a Füst Milán utcai rendelő vezet, a kerületiek ennek a korszerűsítését tartják a legszükségesebbnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5415406356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása