Bús Balázst akarta besározni Szabó Tímea, ám az ügyészség azonnal cáfolta a hamis vádakat
2022. március 31. írta: Óbudai Hírek

Bús Balázst akarta besározni Szabó Tímea, ám az ügyészség azonnal cáfolta a hamis vádakat

Maga az illetékes főügyészség cáfolta Szabó Tímeát, aki a kirobbant kábítószer botrányáról igyekezett elterelni a figyelmet azzal, hogy hamis vádakkal besározza választási ellenfelét.obudai_hirek_szabo_timea.jpg

Szabó Tímea ismét hazudott, amikor botrányai elől akart menekülni. Óbuda képviselete helyett az országgyűlési botrányairól elhíresült ügynök asszony egy régi tanúvallomást lobogtatva azt állította kedden, hogy Bús Balázs óbudai polgármesterként kenőpénzt fogadhatott el Vizoviczki Lászlótól. Szabó közösségi oldalán videófelvételen is megismételte, sőt a kerületi polgárokat telefonhívásokkal is zaklatják, amiben ugyanezt a hazugságot terjesztik közvélemény-kutatásnak álcázva.

Szabó Tímea Polt Péter legfőbb ügyészt is számon akarná kérni az általa kirobbantani kívánt botrány kapcsán, csakhogy nincs botrány, mivel a Szabó által hivatkozott tanúvallomásban állítottakat annak idején kivizsgálta a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) – kétszer is.

A Központi Nyomozó Főügyészség mai közleménye határozottan cáfolja Szabó Tímea állításait. A Központi Nyomozó Főügyészség hivatalból és feljelentésre is vizsgálta a Vizoviczki ügyben felmerült valamennyi bűncselekmény gyanúját.

A nyomozás során adott vallomások alapján hivatalból vizsgálta és a feltárt bizonyítékok alapján kizárta annak gyanúját, hogy Bús Balázs III. kerületi polgármester korrupciós bűncselekményt követett el.

Szilágyi György országgyűlési képviselő és egy magánszemély feljelentése alapján a Központi Nyomozó Főügyészség a nyomozás iratait ismét áttekintette, és az azonos tárgyban tett új feljelentést 2016. szeptember 26-án elutasította. Az erről szóló határozatot a feljelentőknek megküldte” – írta a KNYF szerdai közleményében Szabó Tímea vádaskodásáról.

Miközben választási ellenfelét nemtelen eszközzel próbálja besározni, Szabó Tímea továbbra sem beszél arról, hogy miből és ki fizeti a választási kampányát.

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5917794309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása